Για περισσότερα από 46 χρόνια, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο εργαλείο για το μαγείρεμα. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως πάροχο καινοτόμων λύσεων. Πάνω απ' όλα, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Αυτό το όραμα έχει μετατρέψει τη RATIONAL σε παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς και της τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, 140 εκατομμύρια πιάτα παρασκευάζονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο σε μονάδες RATIONAL. Με περισσότερες από 1.000.000 μονάδες RATIONAL στην αγορά, τα συστήματα μαγειρέματος μας έχουν γίνει πρότυπο στις επαγγελματικές κουζίνες σε όλο τον κόσμο. ( Κείμενο μεταφρασμένο από την ιστοσελίδα Rational-online.com)

Με το παραπάνω κείμενο σας φέραμε λίγο πιο κοντά με την ιδεολογία της εταιρείας Rational και στις καινοτόμες ιδέες που μπορούν να αλλάξουν την κουζίνα σας . Στόχος των μηχανημάτων είναι η ευελιξία , η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα στις καθημερινές προκλήσεις στην κουζίνα .

Η εταιρεία Rational έχει δημιουργήσει μοναδικά προϊόντα όπου θα αναλύσουμε παρακάτω:


1)  iVARIO Pro : Μοιάζει με ανακλινόμενο τηγάνι, αλλά μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα: Βρασμό, τηγάνισμα, τηγάνισμα και μαγείρεμα υπό πίεση - το iVario Pro αντικαθιστά σχεδόν όλες τις συμβατικές συσκευές μαγειρέματος, επειδή έχει τη δύναμη: Η μοναδική τεχνολογία θέρμανσης του συνδυάζει την ισχύ με την ακρίβεια.

2) iCOMBI Pro : Νέα μοντέλα φούρνων όπου θυμούνται , παρακολουθούν και μαθαίνουν . Γνωρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα προσαρμόζουν αυτόματα την υγρασία, την ταχύτητα του αέρα και τη θερμοκρασία.

3) iCOMBI Classic : Πολυτάλαντος φούρνος και γρήγορα θα γίνει ο απαραίτητος βοηθός στην κουζίνα σας. Αντικαθιστά πολλές συμβατικές συσκευές μαγειρέματος με αποτύπωμα μικρότερο από περίπου 1 m2, είναι στιβαρό, υψηλών επιδόσεων, ισχυρό και αποδοτικό. Είναι εύκολος στη χρήση.

4) iVARIO XS : Ισχύς και ακρίβεια σε ελάχιστο χώρο και χρόνο . Τεχνολογία που βράζει , τηγανίζει  πατάτες. Αυτό είναι 4 φορές πιο γρήγορο από τις συμβατικές συσκευές μαγειρέματος με έως και 40% λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.


Στην εταιρία μας ‘’ Attica Inox ‘’ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φούρνους Rational και μαγειρία Rational .

Ζητήστε μας προσφορά για καινούργια μηχανήματα ή για μεταχειρισμένα .

 

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς , μοιράζοντας με εσάς ιδέες , απόψεις και γνώσεις  για να κάνετε μια σωστή και ποιοτική επιλογή που θα κρατήσει χρόνια .