Μενού
Καλάθι
Λόγω συνθηκών οι τιμές στο eshop μας μπορεί να διαφέρουν από τις αναγραφόμενες, καλέστε μας για ενημέρωση τιμών.

Όροι Χρήσης/Πολιτική απορρήτου


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα attica-inox.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες/μέλη/πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του attica-inox.gr, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το attica-inox.gr αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το attica-inox.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του attica-inox.gr, κατ΄αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο attica-inox.gr όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος attica-inox.gr ή των παροχών περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊόντων ή τιμών , οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την εγγραφή συγκατάθεση της attica-inox.


ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η attica-inox παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος attica-inox.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του attica-inox.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ.-σύνδεσμο για την αρχική σελίδα attica-inox.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφόσον αυτός ο υπερ.-σύνδεσμος δεν περιγράφει την attica-inox.gr , ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με έναν ψεύτικο ,παραπλανητικό , μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο , οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την attica-inox .


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα attica-inox.gr παρέχεται από την Attica Inox ως έχει και όπως είναι διαθέσιμο . Η Attica Inox δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση η εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής , εκφρασμένη ή υποδηλουμένη τόσο για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες , περιεχόμενο , υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό . Για το λόγο αυτό οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος συμφωνούν στη χρήση αυτού με δική τους ευθύνη .

Η Attica Inox δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα attica-inox.gr , οι servers ή τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλοντα από την Attica Inox δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία . Η Attica Inox δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπεριλαμβανομένων , αλλά όχι περιορισμένων , σε άμεσες , έμμεσες , τυχαίες , συμπωματικές και επακόλουθες .


ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ , ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το attica-inox.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσο αναφορά τα χαρακτηριστικά , την τιμή , τη διαθεσιμότητα καθώς και τις φωτογραφίες των προϊόντων οι οποίες είναι ενδεικτικές και εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα . Εντούτοις , το attica-inox.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό9 με προϊόντα που πωλούνται μέσο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ανακριβή , μη πλήρη , μη χρονικά ενημερωμένα , ή εν γένη με λάθη. Επίσης όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς το νόμιμο Φ.Π.Α και έξοδα μεταφοράς . Η Attica Inox δεν φέρει ευθύνη εάν η σύνδεση και η εγκατάσταση των μηχανημάτων δεν γίνει από πτυχιούχο τεχνίτη – εγκαταστάτη . Τέλος δεδομένου ότι αρκετά προϊόντα δεν έχουν μεγάλη κίνηση και κατασκευάζονται κατά παραγγελία , το κόστος και η διαθεσιμότητα των προϊόντων κάθε παραγγελίας , αμέσως μετά την αποστολή της , υπόκειται σε τελικό έλεγχο τιμής και διαθεσιμότητας .


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η Attica Inox διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα , την εμπορική της πολιτική και τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο .

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΩΣ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος attica-inox.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι όροι χρήσης υπόκεινται στους νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του ηλεκτρονικού καταστήματος attica-inox.gr και κατά συνέπεια της Attica-inox. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Attica-inox.gr ή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνετε καταρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται με το Ελληνικό Δίκαιο στα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.